Sunday, December 31, 2006

Άει πάρε, Άη Βασίλη...

Αγαπημένε μου Άη Βασίλη,

Ξέρω ότι οι υπερφυσικές σου δυνάμεις είχαν πιάσει την πρόθεση μου να στείλω γράμμα από τους τελευταίους. Αυτό που ίσως να μην ξέρεις είναι ότι ακολούθησα μια εφαρμοσμένη επιτυχώς πατέντα... της αντιστροφής των δεδομένων. Αφού θα σκάσει το γράμμα τελευταίο, θα το βουτήξεις μέσα στα πρώτα φλουπ από τον σάκο σου, ο οποίος με το συμπάθιο έχει τον άπατο.

Επίσης είναι πολύ πιθανό να σε εκπλήξει η σειρά παρακλήσεων όχι για να φέρεις κάτι, αλλά για να πάρεις καμπόσα. Τώρα αν εκεί στους Βόρειους Πόλους μέσα στα πολλά του εκσυγχρονισμού έχει φτάσει και παράρτημα Άη Βασίλη – παλιατζή βάλε Στράτο στο ράδιο και στείλε τον συνέταιρο, ουδόλως με απασχολεί ποιος θα κάνει το χαμαλίκι αρκεί να έρθει η ώρα της απαλλαγής, (πως έλεγε ο Ανδρέας της Αλλαγής... έεεε ένα τέτοιο πράγμα).

Λοιπόν, πάρε τα ξωτικά και σημειώνετε όλοι. Αν δεν σου μείνανε ξωτικά εύχερα και μπεκροπίνουν στα Ice Bars του Πόλου («π» έβαλα όχι «κ»), έχω εδώ γύρω κάτι γκομενομπατάλες που ποιούνται τις Κλώντιες Σίφερ, θα σου κάνουν τη δουλειά σου και θα σου μείνουν και για τις αργίες του υπόλοιπου έτους κατά το οποίο ως γνωστό κωλοβαράς...

Αντί για «φέρε», «πάρε»:

τα 3 κιλά που μου πάρκαρε η Μεμέλα άμα τη αφίξει της και δεν φεύγουν. Πάρτα για να κουμπώνω το τζην όρθια κι ουχί ξάπλα και κατόπιν εισπνοής.


πάρε την υποψία ρυτίδας στο μεσόφρυδο. Με την είσοδο του 2007 μπαίνω κι εγώ στα 31... μπορώ και χωρίς ριγέ μέτωπο, μην πλακώσω από τώρα τα μπότοξ, γιατί από την πολλή αδράνεια των μυών θα αδρανίσω γενικότερα.


πάρε την από πάνω στην πολυκατοικία που η κακομοίρα θέλει να τελειώσει το σπίτι της κι ο τρόμπας ο εργολάβος την πάει από Χριστούγεννα σε Πάσχα και τούμπαλην.


πάρε τη μουρμούρα και τη γκρίνια από τον κόσμο. Όλοι έχουμε έναν ντουβρουτζά από τα δύσκολα της ζωής αλλά αυτό του μουρ μουρ μουρ μέρα - νύχτα, είναι χειρότερο κι από ορμονική δυσλειτουργία.


πάρε τον ουλόπονο από τη Μεμέλα, την Ειρηάννα και την Ζίφη, όταν είναι κι οι τρεις μαζί είναι Η απόλυτη ζούρλια. Πάρε τον πόνο και φέρτους τα δόντια τους.


πάρε τα υπόλοιπα από mastercard και Visa, έλεος πια... βρυκόλακας τράπεζα, ξου ξου ξου στον απήγανο. Μη δω λογαριασμό το 2007, σου έκανα λέιζερ στο μούσι...


πάρε αυτό το ρημαδοbeta και φέρε εκεί στους κυρίους – κυρίους υπευθύνους του Google μια τρομπέτα. Πιο χρήσιμη θα τους φανεί. Κατά το ρητό αν ήταν το πουλί βιολί θα το παίζανε πολλοί. Έεε κι η τρομπέτα σολφέζ σηκώνει. Αλίχτησα πια με την αναβάθμιση. Το γυφτάκι άσπρισε πια κι η Λούκι με αποκλήρωσε.


πάρε την λολαμάρα από το αφεντικό μου. άμα την αποσύρεις μια χαρά θα είναι. Έχει όλα τα χαρίσματα, αυτά τα φλας να μην έτρωγε.... κι όχι τίποτα άλλο, αυτός τα τρώει, εμείς δεν τα χωνεύουμε.


απάλλαξέ με μία και διά παντός από την τενοντίτιδα. Ξου ξου ξου.


απάλλαξε εμένα και κάθε άλλον φυσιολογικό άνθρωπο από την περιρέουσα βλακεία, κακία, μαλακία, ζήλεια,φθόνο και τους λοιπούς τους συγγενείς.


απάλλαξε τον γυφτάκι, τη Λούκι, τον arrogance (εκεί υπερωρίες θα κάνεις, τέλοσπάντων), αλλά και τους blogόσυντρόφους, που συμπαθώ κι εκτιμώ για το όσο μου επιτρέπεται να τους ξέρω, με ιδιαίτερη φροντίδα την all my life που απλά ξέρω κάπως περισσότερο, από κάθε τι που τους στενοχωρεί, τους αρρωσταίνει ή τους κουράζει.


απάλλαξε τους φίλους κι αγαπημένους (Μελίνα, Γιώργο Λ., Γιώργο Μπ., Μαρία, Κική, Τεό, Μαρία, Σοφία, Κατερίνα,Régine, Μαριάννα, Πέτρο, Βασίλη, Ελευθερία, Δημήτρη) από κάθε μορφής αρνητική παρέμβαση. Αν το κάνεις αυτό στα άλλα τα καταφέρνουν και μόνοι τους.



εεε και για να μην νιώσεις ότι σε καταργούμε πια... ως επαγγελματία, άμα θες να φέρεις κάτι, φέρε υγεία, μάστορα, να μείνουν άνεργοι όλοι οι γιατροί κι άδεια όλα τα νοσοκομεία. Μπορείς ; εκεί θα σου βγάλω το καπέλο (Κάντο εσύ και σου βγάζω κι άλλα εγώ)

άντε,
ευτυχισμένος ο Νέος Πάσχας, και καλό πρωτάθλημα.


Η κατά κόσμον,
Ντέφι.