Wednesday, January 03, 2007

Κριός
Πρέπει να αλλάξετε την προσευχή σας: αντί να λέτε Χριστέ μου βοήθα εμένα, τον εαυτό μου κι εμέ… βάλτε στο μενού κάθε τι που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα μαζί σας και θα δείτε τα θετικά να σας αφορούν και πάλι.
Απαντήστε στα σχόλια που σας αφήνουν, υπό ποιοτικό πρίσμα κι όχι ποσοτικό.

Ταύρος
Ξεμουλαρώστε επιτέλους. Πάει ο παλιός ο χρόνος και μαζί του όλες οι κακές κουβέντες κι εν ανάγκη όλες οι κακές οι γλώσσες που τις διατύπωσαν.
Είστε πρακτικοί άνθρωποι. Αφού ότι μη απτό δεν υπάρχει, διαγράψτε κάθε τι που σας θυμίζει τα άσχημα. Δικό σας είναι το blog, έχετε και το μαχαίρι και το καρβέλι, εν ανάγκη πετάξτε στον κάδο όλα τα αρχεία κειμένων που αποτελούν το μόνο αγκάθι για το 2007.

Δίδυμοι
....ο λύκος κι αν εγέρασε...
πέρα από κάθε πρόβλεψη. Ο ορισμός, γαρ,του απρόβλεπτου. Σταματήστε να αναλώνεστε σε φρούδες αυτοκριτικές και δείτε έστω για μια φορά τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Όσοι σας συμπαθούν, σας συμπαθούν. Όσοι πάλι όχι, πρόβλημά τους. δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλον τον κόσμο. Σταματήστε να ελπίζετε στην ανάγνωση θετικού comment από bloggers που δηλωμένα δεν αρέσκονται στο ιστολόγιο σας. Μα τέτοια σχιζοφρένεια πια!

Καρκίνος

Ευαίσθητοι μεν, κλαψιάριδες δε. Παρόλαυτά η γλυκήτητα υπερέχει κι αυτό είναι προς τιμήν σας. Μπορείτε ωστόσο να συνειδητοποιήσετε το 2007 πως τον χώρο μας τον ορίζουμε εμείς. Πάψτε να οπισθοχωρείτε και να μην αφήνετε ούτε 1m2 για τον ευατό σας. Καλείτε παραπάνω κόσμο από αυτόν που μπορείτε να φιλοξενήσετε, ακόμη και στον μικρόκοσμο των blogs. Αν πείτε «όχι ευχαριστώ», θα σας εκτιμούν εξίσου.

Λέων
Απόλυτα δυναμικοί. Σαν τον φοίνικα που αναγεννάται από τις στάχτες του, αλλά στα προσωπικά σας... κουλούρα, μηδέν. Πως γίνεται και πάντα βρίσκεστε να χρωστάτε ;;; Καταφέρνετε να περάσετε άνθρωπο από τη θάλασσα χωρίς να τον βρέξετε και αδυνατείτε να στείλετε στον αγύριστο αυτόν που σαλιαρίζει και σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Στα μαθήματα ανωτερότητας πέρνετε άριστα... αρχίστε practice και στο σιχτίρισμα.

Παρθένος
Άλλο συρτάρι με εσώρουχα, άλλο blog. Δεν μπορούνε καλέ να είναι όλα μόνιμα σε τάξη. Μα να παθαίνετε εγκεφαλικό όποτε δημιουργείται άναρχη συζήτηση από bloggers έχοντας ξεφύγει από το θέμα του post ;;;
Μπορείτε να συνεχίσετε να είστε τακτικοί και τελειομανείς στα συρτάρια και στα ντουλάπια σας, αλλά οργάνωση συζήτησης δεν γίνεται στη blogόσφαιρα. Αν το θέλετε τόσο πολύ γίνετε Χατζηνικολάου σε ειδησιογραφικό παράθυρο.

Ζυγός.
Άλλα λέει η θεια μου, άλλα ακούν τ’ αφτιά μου.
Είστε οι μόνοι που έχετε αναγάγει την Τέχνη του να δουλεύουν όλοι για σας σε Επιστήμη. Παγκόσμια πρωτοτυπία! Ξέρετε ποια είναι τα σωστά νήματα και πως να τα κινείτε υπέρ σας. Να θυμάστε όμως πως η γυναίκα του Καίσαρα, είναι δεν είναι τίμια, κανείς δε χέστηκε. Όλοι όμως είναι στημένοι για να αποδείξουν αν φαίνεται τιμία...

Σκορπιός
Σαν τον ελέφαντα με το ποντίκι. Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, μα όταν στ’ αλήθεια στριμωχτώ έρχομαι και θυμώνω. Σας μάθανε όλοι. Καταργήστε το αυστηρό ύφος, δεν πιάνει, αφού δεν κάνετε ποτέ σε κανέναν κακό παρά μόνο στον εαυτό σας. Μην αναζητείτε την κάθαρση ούτε καν στα blogs. Άκρη δεν έχετε βρει στην κανονική, στο διαδίκτυο θα βρείτε ;;
Μην είστε πια ιππότες. Γίνετε πότες, που σας πάει και καλύτερα. Όπου spirit, το αλκοόλ αλλά και το οξύ σας πνέυμα.

Τοξότης
Στο τέλος θα μας πούνε και μαλάκες...
Ουπς... παιδιά μη στοχεύετε στο φιλότιμο. Δεν αναγνωρίζεται. Κι αν τύχει κι αναγνωριστεί αφήστε κάτω τόξο και φαρέτρα και κάντε το σταυρό σας. Αλλιώς ξαναπιάστε το και βαρέστε στο δόξα πατρί. Είστε καλά παιδιά αλλά όλα τα ίδια λάθη κάνετε. Αφού δεν μπορείτε να αποφύγετε τις στενωπούς λόγο καλοσύνης, κάντε τουλάχιστον διαφορετικά λάθη να έχετε και ποικιλία.
Η Blogόσφαιρα να’ ναι καλά κι από bloggers….. ναααααα.

Αιγόκερως
Σαν το dial up και το γρήγορο internet ένα πράγμα. Που πας ρε καραμήτρο.
Καλά στα ερωτικά σας είναι γνωστό ότι είστε ψυχοβγάλτες. Στα επικοινωνικά σας όμως;;; ζούμε στην εποχή των ταχυτήτων. Αν συνδιάσετε τον δυναμισμό, που αναμφισβήτητα έχετε, την επιμονή με τις γρήγορες εναλλαγές, θα είστε κορυφαίοι. Και μη κάνετε μούτρα. Δεν πάνε με το 2007.

Υδροχόος
Αθήνα - Θεσσαλονίκη μέσω Βλαδιβοστόκ. Κι όχι τίποτα άλλο, πείθετε και τους πάντες ότι αυτή είναι η καλύτερη διαδρομή από κάθε άποψη. Σας βγάζω το καπέλο. Μην ξεχνάτε όμως ότι το μοναδικό μειονέκτημα σε αυτήν την Οδύσσεια – ταξίδι, είναι να το πάτε μόνος σας. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τη δυνατότητα να ακολουθήσουν τις δαιδαλώδεις σκέψεις σας, ή την απίστευτη επαναφορά σας από το ονειρικό στο παραγματικό και τούμπαλιν.. δε σας καταλαβαίνουν όλοι, ούτε όταν μιλάτε ούτε όταν γράφετε posts.

Ιχθείς
Εσείς θα μπορούσατε να ανακυρηχθείτε επίσημα και χωρίς δημοψήφισμα, στους art directors της blogόσφαιρας. Καλλιτεχνίζοντες και στα καλά που αφορούν την αστείρευτη δημιουργία αλλά και στα λιγότερο καλά που έχουν να κάνουν με την υπερευαισθησία και τον κυκλοθυμισμό.